PRACTICI ORIENTALE

 

 

                                                                   alt                                                                                                 

 

 

Descopera calea spre tine


Nou!

 

Yoga - pentru incepatori

Incepe chiar acum calatoria spre Tine!

Descopera-ti noi calitati si valorifica-ti potentialul latent!

Singura problema si singura rezolvare in viata ta, esti chiar Tu!

Iti doresti o viata fara medicamente? Vrei sa cunosti tainele alimentatiei sanatoase? Vrei sa cunosti starea de bine care sa-ti aduca sanatate si fericire pe termen lung? Iti doresti linistea mintii si a sufletului? Elevare spirituala? Un corp sanatos, armonios, rafinat, senzitiv? Cum iti suna toate acestea?

Vino sa inveti la sala, ca sa stii cum sa practici si singur acasa in deplina siguranta:

-       Asanas

-       Pranayama

-       Tehnici de concentrare

-       Tehnici conjuncturale

-       Tehnici de meditatie

4 sedinte = 150 lei si esti initiat in 12 posturi Yoga aducatoare de sanatate, fericire si vitalitate si o tehnica de relaxare yoghina completa, echivaland cu 4 ore de somn profund!

Nu-ti mai sta in cale si incepe chiar acum! Pe cei indrazneti si curajosi universul ii ajuta si ii sustine!

Suna la: 0756785931 si vei afla cum te poti inscrie.

 

Curs intensiv de PRACTICI  ORIENTALE

 

HATHA YOGA 

Seria 1:

MODULUL 1 - LUMINA TRUPULUI 

MODULUL 2 - LUMINA SUFLETULUI 

MODULUL 3 - LUMINA SPIRITULUI  

1 modul = 16 sedinte pret: 500 lei

Seria 2:

MODULUL 1 - LUMINA DIVINA 

1 modul = 16 sedinte pret: 500 lei

 

TAI CHI

1 modul = 16 sedinte pret: 500 lei

DINAMIZARE MENTALA

1 modul = 16 sedinte pret: 500 lei

CHI KUNG

1 modul = 16 sedinte pret: 500 lei

YOGA TAOISTA

1 modul = 16 sedinte pret: 500 lei


UNIVERSAL HEALING TAO

 PE LINIA MAESTRULUI MANTAK CHIA

 Sediul central unde se prdau practicile din sistemul ``Universal Healing Tao`` este in Thailanda, la Tao Garden, unde in fiecare an, se desfasoara cursuri si tabere de vara si de iarna. Aici vin si predau diverse cursuri si profesori din alte sisteme spirituale. La aceste activitati poate participa oricine, indiferent de varsta, sex, religie. Poti fi student sau poti intra in programul de pregatire pentru a deveni instructor. 

 Sistemul a fost creat, astfel incat fiecare practicant sa poata obtine o dezvoltare armonioasa a corpului, mintii si o regasire, o revelare a spiritului. Universal Healing Tao este un sistem teoretic si practic prin care fiecare student, practicand tehnicile puse la dispozitie pentru fiecare plan al vietii (fizic, psihic, mental, spiritual), devine independent, asumandu-si propria vindecare si evolutie spirituala continua, nemaidepinzand de medic, psiholog, biserica sau ``Guru spiritual``.

Citat: ``Invataturile lui Tao reflecta centrul adevarului suprem, si ne ajuta sa il obtinem singuri. Putem avea orice credinta/religie sau cale spirituala si totusi vom putea beneficia de pe urma acestor invataturi pentru ca Tao are ca scop doar promovarea independentei spirituale universale. Nu exista maestri sau guru supremi in taosm pentru ca noi devenim proprii maestri, capabili sa ne controlam destinele si cunoscandu-ne pe noi insine, pe masura ce exploram minunatele puteri ascunse in tao al omenirii``. Mantak Chia (Cosmic inner smile, ed. Universal, p.12)

Sistemul UHT cuprinde 9 formule alchimice cuprinse in trei piloni principali, fiecare cu ramurile si subramurile sale, care este bine sa fie parcurse in ordinea stabilita de creatorul sistemului. 

Pilonul 1: ``Practicile taoiste pentru viata`` destinate purificarii si echilibrarii corpului fizic si emotional

Pilonul 2: ``Practicile taoiste pentru vindecare`` destinate vindecarii si echilibrarii corpului fizic, psihic si mental

Pilonul 3: ``Practicile taoiste pentru nemurire`` prin care poti dobandi iluminarea si eliberarea spirituala.

Cum se desfasoara practica? Cu ce sa incepi?

Pentru inceput se porneste cu actvarea orbitei microcosmice (baza sistemului), pentru purificarea sistemului energetic-emotional. Apoi prin tehnica sunetelor vindecatoare iti vei putea purifica emotiile, transformandu-le pe cele negative in emotii pozitive sau virtuti. Prim metoda ``Surasului interior`` vei intari puterea emotiilor pozitive, ajutand corpul sa aiba o frecventa continua pozitiva. Cu ajutorul tehnicilor ``Camasii de fier`` este recastigata sanatatea fizica, aranjand astfel corpul pe matricea originara a sanatatii. Prin tehnicile de Yoga Taoista vei da flexibilitate acestei structuri. Prin tehnicile de Taiji vei misca aceasta structura flexibila si puternica. Apoi, in urmatorul nivel, prin fuziunea celor cinci elemente si purificarea puternica a energiilor organelor interne (cu cele trei niveluri ale sale), se obtine o stabilitate energetico-emotionala si mai mare. Apoi se trece la crearea corpului sufletesc si rafinarea interactiunilor acestuia cu Universul. 

Nivelurile mai avansate cuprind meditatiile iluminarii Kan si Li (apei si focului -  un articol - interviu - revelator puteti citi aici) tot cu trei paliere. Iar ultimele trei planuri din sistem sunt cele ale lui ``Tao al Nemuririi`` prin care se poate obtine eliberarea spirituala, ``Unirea Cerului cu omul.`` .  Practicile spirituale avansate au loc in fiecare iarna la Tao Garden, in intuneric deplin (dark room), pentru a facilita transformarile fizice, mentale si spirituale necesare atingerii nemuririi spirituale. Alte informatii puteti citi pe site-ul: www.tao-garden.com

Descopera calea spre tine! 

Practicand tehnicile invatate la cest curs vom putea obtine inca din primele luni:

- Mobilitate, tonus, optimism si modelarea corpului, practicand TEHNICI YOGA
- Liniste si pace interioara, cu ajutorul tehnicilor de Relaxare
- Controlul energiilor si sanatate perfecta pe termen lung, practicand TAI CHI CHUAN SI CHI KUNG
- Control mental, atentie si memorie foarte buna, cu ajutorul tehnicilor de DINAMICA MENTALA, CONCENTRARE SI MEDITATIE.

 

INSCRIERI LA TELEFON:
       Tel: 0743628381, 0756785931

 mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 Experienta 28 de ani in PRACTICI ORIENTALE

 

 Despre instructor:

Podoleanu Daniel Florin 

 Educaţia:

                     2016 - Instructor sportiv - certificat autorizat ANC

                     2010 - Profesor Formator pentru formarea adultilor, diploma CNFPA

                     2002 - Profesor gradul definitiv in informatica        

                    1987-1992 Facultatea de Inginerie- sectia : Automatizari si Calculatoare                                             1982-1986 Liceul Sanitar Cluj Napoca profilul « Aparatura medicala »

 

- Organizator profesionist de cursuri de formare profesionala autorizate de Min. Muncii, Min. Educatiei si Cercetarii, cursuri facultative si cursuri speciale; experienta in domeniu din anul: 2001.

 - Vegetarian,

- 28 de ani de experienta in practica exercitiilor psiho-somatice, de relaxare, concentrare, si meditatie.

 - Invitat la numeroase emisiuni culturale, stiinta, spiritualitate la posturile de radio locale: Radio Sibiu, Radio Eveniment, Radio Activ, si la posturile de televiziune: TV. Sibiu, TV. Cluj, TV. Eveniment, Antena1. Articole publicate in ziarele Monitorul si Tribuna in categoria: ``Spirit si Materie``.

   

Preocupari artistice:

Colaborari cu Cenaclul Flacara

 - Infiintarea teatrului initiatic ``INITIO`` si participarea la Festivalul International de teatru Sibiu, cu piesa ECCE HOMO  

 - Participarea la FESTIVALUL STUDENTESC DE TEATRU DE LA TG. MURES, cu piesa `METAMORFOZE` care a obtinut: `Premiul special pentru unitate si acuratete stilistica`.

Webdesign by Media Serv